Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Samenwerking Stomerij Panda & Stomerij Veldkamp

Welkom bij Stomerij Panda en Stomerij Veldkamp, twee families bedrijven met meer dan 60 jaar ervaring in de kledingreinigingsindustrie. Samen bundelen we onze krachten om u een ongeëvenaarde service te bieden op het gebied van milieuvriendelijke en duurzame kledingreiniging.

Over Ons

Stomerij Panda en Stomerij Veldkamp zijn beide al generaties lang vertrouwde namen in Den Haag en omgeving. Met een gedeelde passie voor kwaliteit en duurzaamheid hebben we onze krachten gebundeld om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Onze Duurzame Aanpak

Bij Stomerij Panda en Stomerij Veldkamp geloven we sterk in het belang van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Daarom werken we op de meest milieuvriendelijke en duurzame manier mogelijk.

Partner van Miele Professional

Als trotse partner van Miele Professional maakt stomerij Panda gebruik van geavanceerde reinigingstechnologieën die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en efficiëntie. Onze machines zijn ontworpen om uw kleding op een zachte en effectieve manier te reinigen, terwijl we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het behoud van het milieu.

Green Earth Reinigingsconcept

Ons gebruik van het Green Earth reinigingsconcept garandeert een grondige reiniging zonder schadelijke chemicaliën. Door gebruik te maken van vloeibare siliconen kunnen we uw kleding op een veilige en effectieve manier reinigen, zonder het risico op schade door agressieve chemicaliën.

Betrouwbare Partner voor Particulier en Zakelijke Markt

Of u nu particulier bent of een zakelijke klant, bij Stomerij Panda en Stomerij Veldkamp bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten voor zowel individuele klanten als bedrijven in de regio Zuid-Holland. Van het reinigen van dagelijkse kleding tot kostuums, trouwjurken en bedrijfskleding, wij staan klaar om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen.

Neem Contact Op

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor milieuvriendelijke en duurzame kledingreiniging? Neem dan vandaag nog contact op met Stomerij Panda en Stomerij Veldkamp. Wij staan klaar om u te helpen uw kleding fris, schoon en milieuvriendelijk te houden.

Openingstijden vakantie

Zaterdag 10 juli GESLOTEN

Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli open tot 13:00

Zaterdag 27 juli GESLOTEN