Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Stomerij Panda biedt een snelle service voor haar klanten

Snelle service

Onze 1 dag service is nog steeds mogelijk op aanvraag. 

Heeft u dus echt een spoed behandeling nodig ? Breng het uiterlijk voor 08:00 in ons filiaal in voorburg en BEL van tevoren even naar de winkel. 

Heeft u later dan 08:00 een spoed behandeling? BEL of stuur een WHATSAPP, dan kunnen we kijken of we wat voor u kunnen betekenen!

Wij hanteren de volgende standaard tijden voor het aanbieden van onze stomerij- en wasserij service in de regio Den Haag: 

Brengen op
=
Klaar
Na
Maandag brengen
=
Dinsdag klaar
Na 15:00
Dinsdag brengen
=
Woensdag klaar
Na 15:00
Woensdag brengen
=
Donderdag klaar
Na 15:00
Donderdag brengen
=
Vrijdag klaar
Na 15:00
Vrijdag brengen
=
Maandag klaar
Na 15:00
Zaterdag brengen
=
Maandag klaar
Na 15:00

Laat u ontzorgen

De makkelijkste en snelste manier om in contact te komen met Stomerij & Wasserij Panda is telefonisch, via WhatsApp of via de mail:
Telefonisch: 0703870835
WhatsApp: 0624680981
E-mail: info@stomerijpanda.nl

Of plaats uw online bestelling makkelijk, veilig en snel via het bestelformulier.

Milieuvriendelijk Stomen Bij Panda Stomerij

Met passie voor zijn vak vertelt eigenaar Dennis de Beer van Stomerij Panda dat de nieuwe machine een revolutie is op reinigingsgebied in Nederland. De Beer is er trots op dat producent Joop van den Ende vaste klant is van zijn Voorburgse stomerij. “Alle musicals zijn hier al langs gekomen. Momenteel zie je hier de kostuums voor Mary Poppins, Pettycoat en Soldaat van Oranje hangen. Met Green Earth zullen de musicals er nog mooier uitzien dan dat ze nu al zijn!”

Dennis de Beer: “Wat is er nu mooier dan milieuvriendelijk stomen.”
“Wij zijn een van de eerste stomerijen die met deze Ipura-reinigingsmachine van fabrikant Multimatic gaat werken. Tot nu toe wasten wij onder andere met perchloorethyleen, met Green Earth worden vloeibare siliconen gebruikt die biologisch afbreekbaar zijn. Dit spul zit bijvoorbeeld ook in shampoos. Een voordeel is dat je geen ‘stomerij’ geur meer aan je kleding ruikt en geen slijtage meer hebt, het is zeer zacht voor de kleding waardoor alles ook veel beter af te werken is. Eigenlijk wordt kleding met de nieuwe techniek veel mooier dan toen je het kocht.”

Dennis de Beer merkt op dat het nieuwe en unieke procedé erg zuinig is. “Wij besparen maar liefst 70 % aan water en energie. Van de overheid hebben wij bovendien subsidie gekregen voor de aanschaf van de machine. Om collega-stomerijen de nieuwste technieken te laten zien houden wij in februari Open Huis en zullen dan Green Earth demonstreren. Het is echt een ommekeer in de stomerijwereld!” De Beer laat in zijn stomerij zien dat Panda al lang met energiezuinige machines werkt en dat bijvoorbeeld met een snelstoomgenerator en rookgaswisselaar 40 % aan gas wordt bespaard.

Het familiebedrijf heeft een lange historie. De opa van Dennis de Beer opende in 1956 een stomerij in de Ruijsdaelstraat in Den Haag. In 1978 werd een nieuwe stomerij geopend in winkelcentrum Babylon. Toen in 1991 opa overleed nam zijn oudste zoon Henri de Beer de zaak over en in 1996 kwam ook de toen 17-jarige zoon Dennis in de zaak. Tijdens de renovatie van Babylon werd besloten een extra winkel te openen in het ministerie van VROM aan de Rijnstraat. “Toen wij weg moesten uit Babylon verhuisden wij naar een winkelpand in Voorburg Bovenveen en de hoofdwinkel/depot ging naar de Rijnstraat. Drie jaar geleden stopte mijn vader met werken en nam ik, samen met mijn vrouw Patricia, als derde generatie, het gehele bedrijf over. Wat is er nu mooier dan een stomerij met tevreden klanten! En die meehelpen om het milieu te besparen”, aldus Dennis de Beer.

Openingstijden vakantie

Zaterdag 10 juli GESLOTEN

Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli open tot 13:00

Zaterdag 27 juli GESLOTEN