Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Uw stomerij en wasserij in Het Westland

Wasserij Het Westland

Stomerij & Wasserij Panda is al sinds 1954 een begrip in Het Westland.
Onze wasserij biedt professionele was- en droogdiensten voor zowel particulieren als bedrijven. Stomerij & Wasserij Panda is uw one-stop shop!
Wij reinigen, stomen, wassen, persen, strijken, vouwen, repareren en verstellen. Van overhemd tot bruidsjurk, van gordijn tot UGG.
Stomerij en Wasserij Panda regelt het allemaal.f

Stomerij voor Het Westland

Onze stomerij biedt professionele persoonlijke verzorging van kleding, waaronder het strijken van kledingstukken, het verwijderen van vlekken en het versterken van kwetsbare materialen. Wij zorgen ervoor dat uw kleding er altijd professioneel, netjes en schoon uitziet, zodat u zich op uw werk en andere zaken kunt concentreren. Onze haal- en brengservice in Het Westland zorgt ervoor dat u geen tijd hoeft te verliezen met het brengen en ophalen van uw kleding, wij komen bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Professioneel team

Ons team bestaat uit deskundige professionals met jarenlange ervaring in de branche. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw (werk)kleding er altijd fris en schoon uitziet, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Stomerij & Wasserij Panda voor bedrijven in Het Westland

Bedrijven, instellingen en verenigingen in Het Westland kunnen bij ons terecht voor de beste service als het gaat om professionele was- en stomerijdiensten. Onze haal- en brengservice is speciaal bedacht om uw leven makkelijker te maken, zodat u zich niet hoeft druk te maken over de zorg voor uw kleding. Wij nemen de zorg voor uw kleding graag voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is voor uw bedrijf. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat het personeel van uw bedrijf er altijd fris en professioneel uitziet!
Bij Stomerij en Wasserij Panda bieden wij betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat professionele reiniging een kostenpost kan zijn, dus we bieden aantrekkelijke tarieven zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw budget.

Meer informatie

Laat Stomerij en Wasserij Panda uw professionele reinigingspartner zijn! Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Openingstijden vakantie

Zaterdag 10 juli GESLOTEN

Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli open tot 13:00

Zaterdag 27 juli GESLOTEN