Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Uw stomerij en wasserij in Voorschoten

Wasserij Voorschoten

Stomerij & Wasserij Panda is al ruim 65 jaar een begrip in de regio Voorschoten voor zowel particulieren als bedrijven, (zorg)instellingen, verenigingen en organisaties. Onze wasserij biedt een snelle en efficiënte was service voor het reinigen van alle soorten kleding en bedrijfskleding, zoals werkkleding en uniformen. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw (werk)kleding er altijd fris en schoon uitziet.

Stomerij Voorschoten

Onze stomerij biedt professionele persoonlijke verzorging van kleding, waaronder het strijken van kledingstukken, het verwijderen van vlekken en het versterken van kwetsbare materialen. Wij zorgen ervoor dat uw kleding er altijd professioneel uitziet, zodat u zich op uw werk kunt concentreren.
Onze stomerij is gespecialiseerd in het strijken van zowel formele als casual kleding. Bovendien kunt u bij ons terecht voor speciale verzoeken zoals het stomen en strijken van bijvoorbeeld gordijnen of tafellakens.

Speciale reiniging

Daarnaast bieden wij speciale reiniging voor bijzondere kledingstukken zoals bruidsjurken, bontjassen en lederen jassen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat deze kostbare stukken er weer als nieuw uitzien.

Stomerij & Wasserij Panda voor bedrijven in Voorschoten

Voor bedrijven, instellingen en verenigingen is Stomerij & Wasserij Panda uw betrouwbare partner in de regio Voorschoten voor professionele was- en stomerijdiensten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding er altijd fris en representatief uitziet.
Wij zijn er trots op dat we de beste service kunnen bieden, en onze haal- en brengservice is daar een perfect voorbeeld van. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, dus wij nemen de zorg voor uw kleding graag voor onze rekening.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze flexibele en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen.
Laat ons u overtuigen van onze kwaliteit en service, en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.