Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Uw stomerij en wasserij in Delft

Wasserij Delft

Stomerij & Wasserij Panda is al ruim 65 jaar een begrip in de regio Delft voor zowel particulieren als bedrijven, (zorg)instellingen, verenigingen en organisaties. Onze wasserij biedt een snelle en efficiënte was service voor het reinigen van alle soorten kleding en bedrijfskleding, zoals werkkleding en uniformen. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw (werk)kleding er altijd fris en schoon uitziet.
Bovendien bieden wij een haal- en brengservice in Delft aan, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het brengen en ophalen van uw kleding. Wij komen gewoon bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Stomerij Delft

Onze stomerij biedt professionele persoonlijke verzorging van kleding, waaronder het strijken van kledingstukken, het verwijderen van vlekken en het versterken van kwetsbare materialen. Wij zorgen ervoor dat uw kleding er altijd schoon en netjes uitziet, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt concentreren.
Onze stomerij is gespecialiseerd in het strijken van zowel formele als casual kleding. Bovendien kunt u bij ons terecht voor speciale verzoeken zoals het stomen en strijken van bijvoorbeeld gordijnen of tafellakens.

Speciale reiniging

Daarnaast bieden wij speciale reiniging voor bijzondere kledingstukken zoals bruidsjurken, bontjassen en lederen jassen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat deze kostbare stukken er weer als nieuw uitzien.

Stomerij & Wasserij Panda voor bedrijven in Delft

Stomerij & Wasserij Panda is al ruim 65 jaar een begrip in Delft voor zowel particulieren als bedrijven, (zorg)instellingen, verenigingen en organisaties. Onze wasserij biedt bedrijven in Delft een snelle en efficiënte was service voor het reinigen van alle soorten kleding en bedrijfskleding, zoals werkkleding en uniformen. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw (werk)kleding er altijd fris en schoon uitziet.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak, onze flexibele en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we altijd aan uw wensen kunnen voldoen.