Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

GreenEarth is echt 100% groen!

Stomerij Panda - Duurzame kledingreiniging


Stomerij Panda is uw partner als het gaat om duurzame kledingreiniging. Bij ons staat milieuvriendelijkheid en duurzaamheid centraal. Als trotse partner van Miele Professional en gebruikers van het GreenEarth reinigingsconcept, bieden wij een ongeëvenaarde service die goed is voor uw kleding en onze planeet.

Onze duurzame aanpak

Bij Stomerij Panda geloven we in een circulaire benadering van kledingreiniging. We begrijpen dat uw kleding niet alleen een uitdrukking is van uw stijl, maar ook een investering in duurzaamheid. Daarom reinigen we uw kleding op de meest milieuvriendelijke en duurzame manier mogelijk.

Partner van Miele Professional

Als partner van Miele Professional hebben we toegang tot geavanceerde reinigingstechnologieën die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en efficiëntie. Met behulp van innovatieve machines en processen kunnen we uw kleding op de best mogelijke manier behandelen, terwijl we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het behoud van het milieu.

GreenEarth reinigingsconcept

Ons gebruik van het GreenEarth reinigingsconcept garandeert een grondige reiniging zonder schadelijke chemicaliën. In plaats van traditionele oplosmiddelen te gebruiken, maken we gebruik van vloeibare siliconen die veilig zijn voor zowel uw kleding als het milieu. Dit zorgt ervoor dat uw kleding fris en schoon blijft, zonder het risico op schade door agressieve chemicaliën.

100% milieuvriendelijke reinigingsproces GreenEarth Cleaning

Zie, voel en ruik het verschil zelf! Stomerij Panda was in 2011 de eerste stomerij van Nederland, die gebruik ging maken van het 100% milieuvriendelijke reinigingsproces GreenEarth Cleaning. De uit Amerika afkomstige GreenEarth-methode biedt een ideaal alternatief voor chemische reiniging en is goed voor zowel kleding, klanten als de planeet. De middelen die Stomerij Panda gebruikt zijn gemaakt van siliconen op basis van zand en daardoor volledig biologisch afbreekbaar, geurloos en zacht voor alle soorten textiel.
Waardoor uw kleding veel langer meegaat. Dit is dan ook de enige technologie waar wij mee werken.

Stomerij Panda voor 100% niet-chemisch reinigen

Vroeger gebruikten stomerijen perchloorethyleen, een chemische stof die schadelijk is voor milieu, mens en dier. De reinigingsmarkt heeft intussen grote stappen gemaakt en kent nu verschillende biologisch afbreekbare producten. Die zijn vaak echter nog steeds chemisch. Onder deze noemer vallen bijvoorbeeld K4 (bijv. formaldehyde), Kwl (koolwaterstof/aardolie) en HiGlo (koolwaterstof/glycole-ether). Maar daarnaast is er ook een níet-chemisch, biologisch afbreekbaar natuurproduct: en dat is GreenEarth Cleaning.

100% milieuvriendelijke reinigingsproces GreenEarth Cleaning

GreenEarth: helder, zacht en fris

  • Helder: omdat de GreenEarth-techniek niet trekt aan de kleurstof, zoals agressieve schoonmaakprocessen doen. Daardoor blijven de kleuren mooi en krijg je niet die grijzige vervaging.
  • Zacht: omdat GreenEarth de natuurlijke oliën in textielen niet aantast. Sterker, het kan de kwaliteit zelfs verbeteren.
  • Fris: omdat GreenEarth Cleaning geurloos is. Dus nooit meer last van die ‘stomerijgeur’, die ontstaat door chemisch residu.

‘Do not dry clean’... Wel dus!

Zelfs kleding met het etiket “Do not dry clean”, “Niet chemisch reinigen”, die beschadigd kan worden met chemicaliën, kan worden gereinigd met GreenEarth. Evenals bijzondere producten zoals lederen bekleding, kralen, speciale knopen, metalen vezels, gewaxed denim en andere gevoelige stoffen.

Wilt u nog meer lezen over de wetenschap achter ons verschil?
Kijk dan op www.greenearthcleaning.com

We ontzorgen onze klanten

Met ruim 65 jaar ervaring – opgebouwd door drie generaties De Beer – heeft stomerij Panda een lang opgebouwde reputatie hoog te houden. Eigenaar Dennis de Beer, wiens pionierende grootvader de eerste Panda stomerij opende in 1956, is er trots op. “We willen die reputatie elke dag opnieuw waarmaken. Door onze klanten te ‘ontzorgen’, en te investeren in innovatie. Zo waren we de eerste stomerij van Nederland, die 100% groen met GreenEarth Cleaning ging werken. Dat was een doorbraak in de stomerijbranche.
GreenEarth betekent: geen chemische middelen of ‘stomerijgeur’ meer. Onze reinigingsmethode is zacht voor het milieu, voor kleding en voor de huid én dus goed voor onze klanten.”

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een professionele partner die uw kleding op een milieuvriendelijke en duurzame manier kan reinigen? Neem dan vandaag nog contact op met Stomerij Panda. We staan klaar om u te helpen uw kleding op een milieuvriendelijke manier fris en schoon te houden.

Openingstijden vakantie

Zaterdag 10 juli GESLOTEN

Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli open tot 13:00

Zaterdag 27 juli GESLOTEN