Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Uw stomerij en wasserij in Voorburg

Wasserij Voorburg

Stomerij & Wasserij Panda is de perfecte keuze voor professionele was- en stomerijdiensten in Voorburg. Onze wasserij biedt snelle en efficiënte wasserij- en stomerijdiensten aan voor alle soorten kleding, waaronder bedrijfskleding, werkkleding en uniformen.
Wij gebruiken alleen de nieuwste technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw (werk)kleding er altijd fris en schoon uitziet.

Stomerij Voorburg

Onze stomerij in Voorburg biedt professionele reiniging en verzorging van uw kleding, inclusief strijken, vlekverwijdering en versterking van kwetsbare materialen. Zo zorgen wij ervoor dat uw kleding er altijd professioneel uitziet, zodat u zich op uw werk kunt concentreren.

Speciale reiniging

Daarnaast bieden wij speciale reiniging voor bijzondere kledingstukken zoals bruidsjurken, bontjassen en lederen jassen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat deze kostbare kledingstukken er weer als nieuw uitzien.
De haal- en brengservice van Stomerij & Wasserij Panda is een belangrijk onderdeel van onze service, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het brengen en ophalen van uw kleding. Wij komen gewoon bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Stomerij & Wasserij Panda voor bedrijven in Voorburg

Bedrijven in Voorburg kunnen bij Stomerij & Wasserij Panda terecht voor professionele was- en stomerijdiensten, waarmee we ervoor zorgen dat de bedrijfskleding van uw werknemers er altijd fris en representatief uitziet. Onze haal- en brengservice maakt het gemakkelijk om gebruik te maken van onze diensten zonder dat u tijd hoeft te verliezen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak, onze flexibele en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

Openingstijden vakantie

Zaterdag 10 juli GESLOTEN

Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli open tot 13:00

Zaterdag 27 juli GESLOTEN