Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Uw stomerij en wasserij in Leidschendam

Stomerij & Wasserij Panda

Stomerij & Wasserij Panda is al ruim 65 jaar een begrip in de regio Leidschendam voor zowel particulieren als bedrijven, (zorg)instellingen, verenigingen en organisaties. Ons bedrijf richt zich op het aanbieden van stomerij- en wasserijdiensten voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Leidschendam . Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw kleding en textiel er altijd schoon en in topconditie uitziet.

Een handige haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice is beschikbaar in Leidschendam  en kan op elk gewenst moment worden gebruikt. Wij halen uw kleding op bij u thuis, op kantoor of op een andere locatie en brengen het binnen enkele dagen weer terug. Onze professionals zorgen ervoor dat uw kleding en textiel met de grootste zorg worden behandeld.

Een deskundig team

Ons team bestaat uit experts met jarenlange ervaring in de stomerij- en wasserijbranche. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw kleding er altijd fris en schoon uitziet. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten stoffen en textiel, van fijne wol tot katoen en van leer tot zijde. Speciale diensten zoals het reinigen van jassen, strijken van overhemden en verwijderen van vlekken zijn ook beschikbaar.

Stomerij & Wasserij Panda - De perfecte partner voor bedrijven in Leidschendam

Bedrijven, instellingen en verenigingen in Leidschendam kunnen bij ons terecht voor professionele was- en stomerijdiensten. Wij maken gebruik van moderne machines en 100% milieuvriendelijke technologieën en materialen waardoor wij de ideale partner zijn voor al uw stomerij- en wasserijbehoeften. Onze haal- en brengservice maakt het gemakkelijk voor u zodat u zich niet hoeft druk te maken over de zorg voor uw kleding. 

Meer informatie

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteit en service, en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.