Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Gordijnen en vitrage laten wassen en stomen in de regio Den Haag

Gordijnen en vitrage wassen en stomen

Lang niet iedereen neemt de moeite om gordijnen en vitrage grondig te wassen en stomen. Vaak wordt volstaan met stofzuigen of uitkloppen van overgordijnen en het wassen van vitrages in de wasmachine. Met de kans dat u het vuil er niet volledig uit krijgt, of dat de stof bijvoorbeeld krimpt.

Vooral (oude) gordijnen kunnen zodanig door externe factoren zijn beïnvloed, dat u de reiniging beter aan de specialist kunt overlaten. Stomerij Panda zorgt ervoor dat u uw raambekleding schoon, geperst en gestreken terugontvangt, en dat ze er weer ‘als nieuw’ uitziet.
Als extra service hangen wij de gordijnen en/of vitrages ook voor u op.

NB: Heel soms kunnen zelfs wij niet voorkomen dat gordijnen krimpen. Dit effect heet relaxatiekrimp. Die kan ontstaan wanneer gordijnen bij de fabricage te veel worden opgerekt en de draden bij reiniging hun oorspronkelijke vorm aannemen. Maar dit zijn gelukkig uitzonderingen.

Gordijnen en vitrage binnen 1 dag schoon

Net als voor dekbedden en dekens, geldt ook voor uw raambekleding: levert u gordijnen en vitrages vóór 9:30 uur in de ochtend af, dan liggen uw gordijnen en vitrages dezelfde dag vanaf 15.30 uur voor u klaar.
Als u gebruikt wilt maken van onze dag service voor het reinigen van uw gordijnen en vitrages, dient u vooraf contact met Stomerij Panda op te nemen via telefoonnummer 070 – 387 08 35.

Periodiek reinigen van gordijnen en vitrages

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat Stomerij Panda op vaste basis gordijnen en/of vitrages onderhoud voor uw bedrijf of bij u thuis.
Hiervoor kunnen wij samen met u periodieke afspraken maken.
Dennis de Beer: “Dit is één van onze populairste diensten. Zowel bedrijven als particuliere klanten kunnen mij hierover altijd bellen op 06-24680981. Ook buiten kantooruren.

Overige raambekleding laten reinigen

Naast het reinigen van gordijnen en vitrages kunt u bij Stomerij Panda ook terecht voor het wassen, stomen of reinigen van rolgordijnen, Luxaflex, vouwgordijnen, blinds, jaloezieën, lamellen, plissé gordijnen en duo rollers.  

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in

Openingstijden vakantie

Zaterdag 10 juli GESLOTEN

Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli open tot 13:00

Zaterdag 27 juli GESLOTEN