Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Uw stomerij en wasserij in Nootdorp

Stomerij en wasserij Nootdorp

Stomerij & Wasserij Panda is een professioneel bedrijf dat zich richt op de stomerij- en wasserijdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Nootdorp. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw kleding en textiel schoon is en in topconditie blijft.

Haal- en brengservice

De haal- en brengservice van Stomerij & Wasserij Panda is beschikbaar in de regio Nootdorp op elk moment dat het u schikt. Wij halen uw kleding en textiel op bij uw kantoor, thuis of op een andere locatie die u aangeeft, en brengen het binnen een paar dagen weer terug. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw kleding en textiel wordt behandeld met de grootste zorg en aandacht.

Professioneel team

Ons team bestaat uit deskundige professionals met jarenlange ervaring in de branche. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw (werk)kleding er altijd fris en schoon uitziet, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.
Onze professionele medewerkers zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle denkbare soorten stoffen en textiel, van fijne wol tot katoen en van leer tot zijde. Wij bieden ook speciale diensten zoals het reinigen van jassen, het strijken van overhemden en het verwijderen van vlekken.

Stomerij & Wasserij Panda voor bedrijven in Nootdorp

Bedrijven, instellingen en verenigingen in Nootdorp kunnen bij ons terecht voor de beste service als het gaat om professionele was- en stomerijdiensten. Stomerij & Wasserij Panda maakt gebruik van de modernste machines, technologieën en materialen. Dit maakt ons tot de ideale partner voor al uw stomerij- en wasserijbehoeften.
Onze haal- en brengservice is speciaal bedacht om uw leven makkelijker te maken, zodat u zich niet hoeft druk te maken over de zorg voor uw kleding. Wij nemen de zorg voor uw kleding graag voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is voor uw bedrijf. 

Meer informatie

Laat ons u overtuigen van onze kwaliteit en service, en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.