Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Uw stomerij en wasserij in Den Haag

Wasserij Den Haag

Stomerij & Wasserij Panda is al ruim 65 jaar een begrip in de regio Den Haag voor zowel particulieren als bedrijven, (zorg)instellingen, verenigingen en organisaties. Onze wasserij biedt een snelle en efficiënte was service voor het reinigen van alle soorten kleding en bedrijfskleding, zoals werkkleding en uniformen. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en 100% milieuvriendelijke methoden om ervoor te zorgen dat uw (werk)kleding er altijd fris en schoon uitziet.
Bovendien bieden wij een haal- en brengservice aan, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het brengen en ophalen van uw kleding. Wij komen gewoon bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt. 

Stomerij Den Haag

Onze stomerij biedt professionele persoonlijke verzorging van kleding, waaronder het strijken van kledingstukken, het verwijderen van vlekken en het versterken van kwetsbare materialen. Wij zorgen ervoor dat uw kleding er altijd professioneel uitziet, zodat u zich op uw werk kunt concentreren. Onze haal- en brengservice zorgt ervoor dat u geen tijd hoeft te verliezen met het brengen en ophalen van uw kleding, wij komen bij u langs op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Speciale reiniging

Daarnaast bieden wij speciale reiniging voor bijzondere kledingstukken zoals bruidsjurken, bontjassen en lederen jassen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat deze kostbare stukken er weer als nieuw uitzien.

Stomerij & Wasserij Panda voor bedrijven in Den Haag

Stomerij & Wasserij Panda is uw betrouwbare partner voor professionele was- en stomerijdiensten voor bedrijven in de regio Den Haag. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding er altijd fris en representatief uitziet. Maak eenvoudig gebruik van onze haal- en brengservice.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Onze flexibele en klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen.
Wij zijn er trots op dat we de beste service kunnen bieden, en onze haal- en brengservice is daar een perfect voorbeeld van. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, dus wij nemen de zorg voor uw kleding graag voor onze rekening. Laat ons u overtuigen van onze kwaliteit en service, en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Openingstijden vakantie

Zaterdag 10 juli GESLOTEN

Maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli open tot 13:00

Zaterdag 27 juli GESLOTEN