Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Professioneel reinigen van uw kostuum of maatpak

Maatpak en kostuums stomen

Wie ooit een kostuum zelf heeft gewassen en gestreken, weet dat dit nagenoeg onmogelijk is om zelf te doen. Een maatpak is typisch zo’n waardevol kledingstuk dat u beter door een professioneel bedrijf zoals Stomerij Panda kunt laten reinigen. Voordat wij uw kostuum stomen / Dry Cleanen, checken we het weefsel op vlekken, zodat wij die op de juiste manier kunnen behandelen en altijd weer een perfect resultaat krijgen.

Stomerij Panda is gespecialiseerd in de high end markt. Het professioneel reinigen van merken zoals Oger, Caruso, Brioni, Kiton, Loro Piana, Corneliani, Zegna, Isaia, Borrelli, Cesare Attolini, Savile Row is een waar ambacht. Net zoals deze kostuums met liefde worden gemaakt, zal Stomerij Panda deze met dezelfde liefde en zorg behandelen. Alle vooraanstaande modewinkels op het Noordeinde en Hoogstraat in Den Haag raden onze service aan bij klanten.

Tip

Veel mensen denken dat je een pak juist zo weinig mogelijk moet laten stomen. Maar dat is een misvatting. Hoe langer u uw pak niet schoonmaakt, hoe dieper het stof erin trekt, en dat betekent snellere slijtage en glans. Een glimmend pak is een vuil pak. Onderhoud het daarom goed.
Het is verstandig uw maatpak niet langer dan twee dagen achter elkaar te dragen. De meeste kostuums worden gemaakt van wol, dat tijd nodig heeft om te herstellen. Draagt u uw pak regelmatig, dan is een goede vuistregel om het elke twee à drie weken te laten stomen. En: hang uw kostuum altijd op een stevige, goed passende hanger. 

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in