Klanten beoordelen Stomerij & Wasserij Panda met een 9.6! Lees hier alle reviews en beoordelingen

Lees hier alle reviews en beoordelingen

Reviews en beoordelingen Stomerij & Wasserij Panda

Reviews en beoordelingen Stomerij & Wasserij Panda

Stomerij & Wasserij Panda wil excelleren op het gebied van tevredenheid en service naar haar klanten toe. Daarom voeren we continu onderzoek uit naar de tevredenheid, wensen en verwachtingen van onze klanten. Het doel: leren hoe we volgens onze klanten ook in de toekomst een hoge kwaliteit kunnen blijven leveren en verwachtingen succesvol kunnen blijven invullen.

Uit het onderzoek komt naar voren dat particuliere en zakelijke klanten zeer positief zijn over de dienstverlening van Stomerij & Wasserij Panda. Gemiddeld scoren we een 9,6 op klanttevredenheid, iets waar we erg trots op zijn. Klanten geven aan ons te ervaren als een professioneel, betrokken en klantvriendelijk bedrijf. Onze medewerkers worden tevens vriendelijk, flexibel, oplossingsgericht en professioneel genoemd.

5/5

Bram van der Staay – Den Haag

Uitstekende service en kwaliteit bij Stomerij Panda. Altijd blij met het resultaat.

5/5

Brenda van Zon – Rijswijk

Mijn kleren zien er weer als nieuw uit na een bezoek aan Panda.

5/5

Johan Quist (Google review)

Superblij met het verwijderen van een permanent maker stift vlek uit de gordijnen! Gelukkig minder permanent dan de stift aangeeft! Ik heb er zelf niets aan gedaan want dat adviseert deze stomerij altijd. Ik kon de volgende dag langskomen en binnen 10 minuten heeft Dennis de vlek met speciale apparatuur eruit gekregen en je ziet er gelukkig helemaal niets meer van. We komen hier overigens altijd en ik hoefde er nu zelfs niets voor te betalen, wat een service!  Helemaal top en nogmaals dank!

5/5

Wouter Plooij – Delft

Snelle en efficiënte service, zonder compromissen op kwaliteit.

4/5

Michiel van Duren – Rotterdam

Een geweldige stomerij die alles altijd schoon en fris maakt. Bedankt Dennis. 

5/5

Arend-jan van Dalen – Naaldwijk

Stomerij Panda is al sinds 1990 mijn vertrouwde stomerij voor alle werkkleding van mijn personeel. Ga zo door. Wij zijn erg tevreden.

5/5

Jeffrey Schoofs – Rijswijk

Een fantastische wasserij met uitstekende service en aandacht voor detail. Niets is teveel en altijd fris terug. Aanrader!

5/5

Wendy van Soelen – Wassenaar

Mijn kleren blijven langer mooi en fris dankzij de was- en strijkservice van Stomerij Panda.

5/5

Mohamed Akkouh – Den Haag

Altijd een vriendelijke en behulpzame service bij Stomerij Panda. Heel erg blij mee al jaren.

5/5

Vera de Jong (Google review)

Heel blij met Panda Stomerij! Ze hebben me last minute geholpen met het stomen van mijn kleding en nemen echt de extra stap om te helpen en denken met je mee. En dat doen ze ook nog met veel enthousiasme en een scherpe prijs. Nogmaals dankjewel Dennis & team!

4/5

Raymond van Eewijk – Delft

Ik beveel Panda zeker aan voor al uw kleding. Geweldige service en niets is teveel! Voor mij en mijn bedrijf al jaren de stomerij.

5/5

Bianca Boute – Den Haag

Een topstomerij met al jaren een geweldige reputatie voor kwaliteit en service.

5/5

Jeroen Snel (Google review)

Zeer professionele stomerij, ik breng al jaren mijn kleding hier. Altijd piekfijn in orde. Vriendelijke mensen, ze zijn ook bereid de lokale school een handje te helpen met de over gebleven lakens voor een decor.